Welkom bij Accountant-Administratiekantoor Dekker!

Op deze website willen wij ons graag aan u presenteren. Wij zijn een accountants- administratie- en belastingadvieskantoor, wat alle voorkomende administratieve en belasting (fiscale) zaken voor zowel ondernemers als particulieren verzorgt. Persoonlijke aandacht voor u als cliënt hebben wij hoog in het vaandel  staan. U bent bij ons geen nummer, maar wij geloven sterk in persoonlijk contact en aandacht. We willen u graag goed leren kennen, zodat wij ons werk voor u optimaal kunnen uitoefenen en ons kunnen verdiepen in alle facetten van uw persoonlijke omstandigheden. Of u nu een eigen onderneming hebt, zzp’er bent of particulier. Immers, door een persoonlijke aanpak kunnen we snel inspelen op veranderingen en u een op maat gesneden, deskundige dienstverlening aanbieden. Persoonlijke aandacht is voor u, én voor ons, heel belangrijk.

Door onze ervaring van ruim 20 jaar in de accountancy kunnen wij u op een breed gebied behulpzaam zijn en u een deskundig advies geven. Of het nu gaat om belastingaangiftes van particulieren of om het voeren van een complete administratie voor een onderneming. Wij bieden u nét even iets meer.

Ons kantoor is bij ons aan huis, waardoor men ook buiten kantooruren bij ons terecht kan. De drempel is laag en door de korte communicatielijnen en een efficiënte manier van werken kunnen wij onze diensten tegen een zeer scherpe prijs/kwaliteitsverhouding aanbieden! Hierdoor zijn wij ook zeer interessant voor ZZP-ers en startende ondernemers.

Als AA-accountant zijn wij lid van de Nederlandse Beroepsorganisatie van Accountants (NBA). Door verplichte permanente educatie en periodieke toetsing van ons kantoor is de kwaliteit van onze dienstverlening gewaarborgd.

Op onze website kunt u meer informatie vinden over ons kantoor en onze diensten. Maak daartoe uw keuze in het bovenstaande navigatiemenu. Heeft u interesse in onze dienstverlening, dan horen wij graag van u! U kunt ook online een offerte aanvragen.

Graag tot ziens aan de Drogterweg 3 in Zuidwolde!